Thuis

VEDALI HARDWARE CO., LTD

Bedrijfsprofiel

Met vele jarenreputatie in ingediende hardware, VEDALI-is HARDWAREco., Ltd ingediende hardware ingegaan en bereikt veel ontwikkeling in deze jaren, hebben wij meer dan 100 werknemers en 20 ingenieurs bij het onderzoeken en de ontwikkeling, en verscheidene takken die in verschillende hardware voor enorme eisen gespecialiseerd zijn.

 

 

Ons assortiment behandelt Bevestigingsmiddelen (Schroeven, Bouten, Noten, Klinknagels, Wasmachines, Spelden), het Stempelen Delen, Machinaal bewerkte Delen, vormde de Plastic Injectie Delen die van of van verschillende materialen voor elk gebied in de industrie, Landbouw en de Dienst worden gemaakt. Wij bezitten geavanceerde procesmachines en de ervaren geschoolde arbeiders worden om producten te verzekeren vervaardigd in hoogte - kwaliteit. Wij kunnen speciale te werk gaan ontwerpen voor nieuwe projecten en goede oplossingen verstrekken aan moeilijke problemen tijdens verrichtingen, en OEM de diensten zijn beschikbaar ook voor ons.

 

 

Wij voeren ISO-beheersysteem voor onze normale beheer uit en zetten meer die goederenmanagementstijlen op hommization, efficiency, technicalization volgens onze daadwerkelijke situaties worden gebaseerd. Onze producten worden verkocht aan de meeste landen of de gebieden in de wereld en dienen vele gebieden, welkom heten u om onderzoeken naar ons te verzenden en zich verheugt op samenwerking.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

1 gevestigd op het jaar van 2000 en ingegaan bevestigingsmiddelgebied.

 

2 gekregen in het Stempelen van Delen in het jaar van 2005 en uitgebreide schaal voor bevestigingsmiddel jaarlijks productiecapaciteit aan 500 ton.

 

3 Expolied Machinaal bewerkte Delen in het jaar van 2008.

 

4 geïnvesteerde Plastic Injectie het Vormen Delen in het jaar van 2010.

VEDALI HARDWARE CO., LTD
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : VDL

Aantal werknemers : 50~120

Jaarlijkse omzet : 2000,000-3500,000

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China VEDALI HARDWARE CO., LTD Certificaten China VEDALI HARDWARE CO., LTD Certificaten China VEDALI HARDWARE CO., LTD Certificaten China VEDALI HARDWARE CO., LTD Certificaten